3 ting, du kan gøre håndfri i hjemmet

En moderne verden kræver moderne løsninger. Vi udvikler konstant nye produkter, der gør vores hverdag bedre og mere effektiv, og det er efterhånden ikke kun forbeholdt lottevindere og virksomhedsejere.

Vi har samlet en liste til dig med 3 ting, som kan gøre dit hjem lidt mere interessant og ikke mindst mere praktisk bekvemmeligt.

Elektroniske låse

Tiderne med hængelås og traditionelle låse er ikke nødvendigvis ovre, men det er både nemmere og mere sikkert at benytte sig af elektroniske løsninger, da den kode, du har i hovedet, ikke kommer i hænderne på andre lige så let, som en nøgle gør.

Med eksempelvis Yale Doorman kan du selv bestemme, om du ønsker at benytte dig af fjernbetjening, nøglebrik eller en kode. Det er nemt at styre fra en app, og samtidig skal du ikke bekymre dig om eventuelle mistede nøglebrikke, da de hurtigt kan deaktiveres.

Intelligent belysning

Vi har altid været vant til at slukke og tænde lyset helt simpelt via en kontakt, men det er efterhånden meget moderne at have mulighed for at skrue op og ned for belysning via kontakten. Nu er skridtet så taget endnu videre, og du kan via stemmestyring eller en app på din telefon fuldstændigt selv styre, hvor hård belysningen skal være, og hvilken farve der passer til stemningen.

Du kan sågar få belysning, som matcher musikken, der spilles, så stemningen bliver helt rigtig.

Automatisk regnkontrol

Er du glad for åbne vinduer, men glemmer du at lukke dem, når det regner? Som en del af IoT-bølgen kan du få vinduer, der automatisk lukker, når der er udsigt til regn. Det er en del af trenden SmartHome, som fremover vil dominere mere og mere.