3 tips til hjemmehyg under corona

Vi bruger mere tid med familien, end hvad godt måske er under corona, og derfor har vi brug for ny inspiration til ting, som vi kan lave sammen og alene. Omstillingen har for nogle været nem, men svær for andre, og derfor kommer vi her med gode råd til, hvordan du kan håndtere det meget samvær under corona.

Få gang i et fælles projekt

Med et længerevarende hobby- eller byggeprojekt kan I få noget kvalitetstid sammen, samtidig med at I lærer nogle nye egenskaber, der kan være givtige fremover også. Det kan eksempelvis være, at I har fundet nogle gamle brædder, som I vil bygge et bord af. Hvis dette er et projekt, som I går i gang med, anbefaler vi, at I bruger epoxy resin til at lægge din sidste glans på – det vil give træet et helt unikt look.

Spil online spil sammen

Vi bruger mere tid foran computeren, og det er en helt naturlig udvikling. Hvis du har unge drenge i din familie, spiller der helt sikkert computer, og du kan faktisk også være med. Det behøves ikke være højintense skydespil, men der er faktisk mange muligheder, når det kommer til gaming. Og så er det billigere end at købe et nyt brætspil hver uge.

Lav en bogklub i familien

Nuvel – det kræver måske noget at overbevise de mindste om det her, men det kan være super godt for læseevnen samtidig med, at I laver noget sammen. Når man alligevel bruger så mange timer indenfor, kan det være rigtig sundt at fordybe sig i noget, som tager lidt tid at komme igennem.