Aktiviteter i sommervarmen: Dette kan du lave i Danmark

Selvom flyene igen svæver højt over landet med retning mod varmere lande, så er der stadig mange danskere, der ikke har planer for sommeren i Danmark på grund af corona. Hvis du hører til i denne kategori, så har vi her samlet nogle skarpe på bud på, hvad du kan give dig til i stedet for.

Besøg de store gågader

Når man tænker sommer og varme, tænker man ofte strand og vide sletter. Men for mange er sommeren også det pulserende byliv med skøn musik, og her er der masser at hente i de store byer i Danmark. Aalborg, Odense, København og Århus har alle nogle fantastiske gågader tæt på vand, og du finder et væld af forskellige butikker, du kan shoppe i, hvad end du leder efter en lampebutik eller et sted at købe plakater.

Cykelferie for hele familien

Danmark er heldigvis et så tilpas fladt lande, at det er de færreste, som ikke kan holde ud til at køre relativt lange distancer på cykel. Cykelferie er fantastisk for hele familien, men husk lige at smøre solcreme på armene, da de mange timer i solen bestemt sætter sit præg, selvom man ikke befinder sig ved stranden.

Sjov i vandet

Når varmen banker på, bliver det bare nødvendigt at have noget vand i nærheden. Der findes mange aktiviteter, som man kan lave i vandet, og eksempelvis er kite surfing og paddle boards nogle ting, som er blevet meget populære det seneste årti. Du kan vælge at leje noget udstyr lokalt, eller du kan købe dit helt eget, hvis du forventer at gøre det igen næste år.