Behandl smerte med Biofreeze Roll On

Sportsskader kan være ekstremt irriterende og efter pådragelse af skade kan ens krop have brug for produkter, som kan afhjælpe smerterne hurtigt. I YourCares online sortiment kan du finde flere forskellige BioFreeze produkter såsom BioFreeze Gel og BioFreeze Roll On, som kan lindre smerter øjeblikkeligt og som har en dybdegående effekt.

Bliv kampklar med koldterapi

BioFreeze Gel og BioFreeze Roll On benytter sig af det, der kaldes koldterapi. Koldterapien afkøler musklerne og dæmper derved ømhed og hævelse. Det afhjælper også smerter, da koldterapien gør at nervespidser ikke har så meget væsketryk mere. BioFreeze Gel og BioFreeze Roll On skal påføres 2-3 gange for at opnå den ultimative effekt. Du vil øjeblikkeligt kunne mærke en forbedring, men behandlingen er også langvarig og dybdegående.

Et bredt udvalg af produkter, der støtter dig

Lige meget om du har fået en skade og har brug for øjeblikkelig smertelindring med for eksempel BioFreeze Roll On eller om du har brug for ekstra støtte, mens du sover, og søger lejrings- eller graviditetspuder, så finder du det her hos YourCare. Vi har masser af produkter i høj kvalitet i vores sortiment, som kan hjælpe dig i løbet af din hverdag. Vores produkter er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og kiropraktorer, så du kan være sikker på, at det er noget, der dur.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores brede sortiment og find lige præcis det, du leder efter. Lige meget om du døjer med en forstuvning, muskel- eller ledsmerter eller har brug for støtte under søvn, så kan du finde produkter, der kan hjælpe lige præcis dig hos YourCare. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, så kan du altid kontakte os.