Bliv fri for dine rygsmerter

Rygsmerter er lidt af en folkesygdom, der er nemlig op mod 880.000 mennesker i Danmark, der lever med rygsmerter. Og det er meget forskelligt hvorfor man har disse smerter, men ofte bliver de behandlet med medicin eller en operation. Det er bare ikke nødvendigvis den bedste form for behandling af rygsmerter, for med en moderne smertebehandling af rygsmerter, der består af øvelser, træning og uddannelse, så kan man blive mere eller mindre smertefri og leve et liv, hvor man ikke er begrænset af sine smerter.

Forstå dine smerter

Smerter er en kompleks størrelse, der kan være svær at hitte rede i. Og derfor er en essentiel del af et forløb på en smerteklinik også at man lærer at forstå sine smerter. Moderne smertevidenskab er derfor også en af grundstenene i et forløb. Og har du lyst til allerede nu, mens du venter på din første konsultation at lære lidt mere, så kan du også læse spændende artikler om opdaterede behandlingsformer med afsæt i moderne smertevidenskab via linket ovenfor. Her kan du lære om det multifaktorielle i smerter, at kroppen kan tilpasse sig næsten alt og at kroppen faktisk er stærkere og mere robust end man skulle tro. Det betyder også, at den rette form for fysiske aktivitet er utrolig givende i et genoptræningsforløb.

Hvordan kommer man i smertebehandling?

Alle, der har rygsmerter og –lidelser, har mulighed for at komme i et behandlingsforløb på en privat smerteklinik og der opleve en effektiv og oplysende moderne behandlingsform. Den nemmeste måde at komme i gang med et forløb er ved at booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du igennem samtale kan finde frem til den rette behandling for netop dig. Alle behandlingsforløb tager nemlig udgangspunkt i dig og dine smerter, så du får et individualiseret forløb, der er skræddersyet til din situation.