Dit kontors bedste pakkeløsning

image

Vi lever efterhånden i en tid, hvor alle og enhver kan kalde sig computerejere. Et fantastisk maskineri, der går forrest i mange henseender af hverdagens opgaver.

Når man ejer en computer, er et skriveprogram, af den ene eller anden art, praktisk talt uundværligt.

Skriveprogrammerne fra Microsoft, er et multifunktionelt element, der skal kunne klare et væld af forskellige ting.

Måske er du selvstændig og laver det meste at dit arbejde fra computeren, måske har du 100 ansatte, der skal være beredte, eller måske er du studerende. Uanset hvad tilfældet er, er det vigtigt at have et skriveprogram, der er troværdigt.

Microsoft Office er en af de mest udbredte og genkendelige løsninger inden for dette felt. Her får du ikke blot et skriveprogram, men en Office-pakke, der skaber nye muligheder for brugen af dit skriveprogram.

Få det hele samlet et sted

Her vil du kunne finde pakker, som passer til husstanden, den studerende, den erhvervsdrivende og dem derimellem.

Vi har ikke alle de samme behov for, hvad vores Office-pakke skal kunne, og derfor er der selvfølgelig en bredt vifte af personliggjorte løsninger.

Fælles for Office 2016 og Office 2019 er, at det uden abonnement. Dermed bliver du garanteret, at du ikke ender i en uheldig situation, hvor du ubelejligt skal have fornyet din licens.

image-1

Hvis I er flere, der har brug for Office-pakken, kan der investeres i Office 365, som kan installeres på op til 5 PC-er og Macs samt tablets og smartphones i ét år ad gangen. I de forskellige pakker finder du både, Outlook, PowerPoint, Excel, OneNote og meget mere.

Leveringen tager blot nogle få minutter, og bliver sendt direkte til din mailboks. Herefter vil du straks være klar til at downloade og installere dit køb.

Det bliver ikke nemmere. Start allerede i dag.