En frugtordning er en gave til arbejdspladsen

Med en frugtordning øger du trivsel og motivation på arbejdspladsen. Det lyder ellers ikke af meget, men en helt almindelig kurvfuld frisk frugt kan gøre en enorm forskel. Frugt er først og fremmest et sundt alternativ til snacks – som ellers ofte bliver løsningen, når eftermiddagens søvnighed overmander kontoret.

Derudover er det et værdifuldt signal at sende dine medarbejdere, at du bekymrer dig om deres velbehag. Frugtkurven kan ses som en lille gave til dine medarbejdere, og gaver viser omsorg og tillid. På den måde er frugt gavnligt for det overordnede arbejdsmiljø.

Der er også mange positive effekter ved at spise frugt. Frugter indeholder sundere sukker end almindelige snacks, og derfor giver de også et mere naturligt og holdbart energiboost. De friske og indbydende farver fra de forskellige frugter kan også gøre meget for at lyse et kedeligt mødelokale eller fælleskøkken op.

Få en frugtordning, der er tilpasset din virksomhed

Det kan være svært at vide, hvilke frugter, der er mest populære på kontoret. Hvis du oplever at en bestemt type frugt bliver efterladt tilbage eller revet væk, kan du undgå spild af både mad og penge, ved at bestille en kurv, der er tilpasset din virksomhed.

Du kan altså både få ordninger, hvor hver eneste frugt er håndplukket til dig, og få kurve med lækker frugt, der er blandet på forhånd. Hyppigheden af leveringerne er også helt op til dig – du kan vælge alt fra 1 til 5 gange om ugen, alt efter hvor sultne dine medarbejdere er.

En frugtordning er en meget fleksibel aftale, og du kan til enhver tid tilpasse dine leveringer. Tilvalg i form af økologisk frugt, nødder og andre snacks er muligt. Orientér dig i udvalget og sammensæt en kurv til din virksomhed allerede i dag!