Få et organiseret depotrum – Nemt og billig

Et depotrum kan være super praktisk, hvis man altså har orden i det, så man kan finde sine ting. Rummet kan indeholde alt fra julepynt til skitøj, og til værktøj som kun bruges i ny og næ. Det kan faktisk blive et rigtig overskueligt rum at tilgå, hvis man bare gider at bruge lidt tid på at organisere det. Det kan du gøre hurtigt og billigt, hvis blot du følger disse råd.

Sorter dine ting

Det er klart at depotrummet føles uoverskueligt, hvis det er proppet med en masse ting, som du aldrig bruger. Du skal derfor starte med at skille dig af med det, som du aldrig tager ud af rummet. Der er mange måde du, du kan gøre det på. Det nemmeste er klart at lave tre bunker, og fordele dine ting i dem du vil beholde, dem der skal smides ud, og dem du skal have solgt. På den måde bevarer du overblikket. Hvis der er nogle ting, som du er i tvivl om du skal beholde eller ej, så spørg dig selv, om du har brugt genstanden inden for det sidste år. Hvis nej, så skal den ud.

Indretning

For at dine ting skal være nemme at komme til, så skal du også indrette rummet optimalt. Her er reolsystemer helt klart at foretrække. Og hvis ikke du har det store budget til projektet, så kan du eventuelt købe en brugt lagerreol.

Kategorier

Gør det nemmere for dig selv ved at opdele dine ting i kategorier som f.eks. tøj, værktøj, pynt osv. Put tingene i kasser og navngiv kasserne med et lille klistermærke. Hvis du har flere kasser i samme kategori så sæt dem samlet.