Find den rette VVS’er

image

Der findes et væld af VVS’ere i mange forskellige prisklasser. Så når du endelig står og mangler en, har du ikke nødvendigvis tid og overskud til at finde den helt rigtige. Det kan være fristende at vælge den billigste du kan finde. Men det kan vise sig at blive den dyreste løsning over tid. Derfor kan det godt betale sig, hvis du bruger en smule tid på at finde et VVS firma, du kan stole på. Herunder får du et par tips til, hvordan du gør det.

Et autoriseret firma

Det første, du skal finde ud af, er, om firmaet er autoriseret. Hvis firmaet ikke er det, og uheldet er ude, kan du være næsten sikker på, at dit forsikringsselskab ikke vil dække omkostningerne. Hos SIK har de lavet en samlet liste over alle godkendte VVS installatører i det område, du skal have hjælp til. Så hvis du eksempelvis leder efter autoriseret VVS i Århus, kan du finde det rette firma på denne liste.

Få flere tilbud

Det kan være en god ide, at få tilbud fra tre forskellige VVS’ere. Derved får du en bedre forståelse for, hvilket prisleje du befinder dig indenfor. Og kvaliteten følger ofte prisen, så hvis noget er for godt til at være sandt, er det det ofte.

Hav et godt samarbejde

Selvom VVS firmaet sikkert bedst ved, hvordan opgaven skal udføres, er det stadig vigtigt, at du og firmaet har et god samarbejde. Så kan begge parter vide sig sikre på, at opgaven bliver gjort som I har aftalt. Derfor er det vigtigt, at have et tæt samarbejde og en god dialog.

Som nævnt kan det være en jungle at finde frem til den helt rigtige løsning for dig, men hvis du følger ovenstående råd, bør du være godt på vej.