Følg de nyeste trends i dit eget gel neglelak hjemmestudie

De største popstjerner flasher dem hele tiden. Deres flotte, elegante gelnegle. Det er en af tidens største trends, og det bedste ved den er, at du kan hoppe med på den hjemmefra. Det er ikke svært at sætte et lille hjemmestudie op, hvor du kan lave gel neglelak til dig selv og dine veninder.

Gel neglelak er en speciel type neglelak, som lægger sig udenpå neglen og styrker den. Gelen skal ”settes” med UV-lys, og derfor er det nødvendigt at investere i ikke bare neglelak, men også en lille UV-lampe, hvis du vil eksperimentere med gel neglelak.

Til gengæld får du et fantastisk holdbart resultat ud af et ret enkelt setup, der dog kræver lidt mere end barndommens simple neglelak. Du kan få mange typer gelneglelak, hvor base coat, farve og topcoat allerede er mikset, og altså blot skal påføres og ”settes” under lampen. Det betyder at du på få minutter kan have flotte negle, der holder meget længere end traditionel neglelak.

Skab dit drømmelook med flot og slidstærk gelneglelak

Internettet flyder nærmest over med how-to-videoer og tutorials, der viser dig, hvordan du skaber neglelooks, der kan konkurrere med kendissernes. Du kan til overkommelige priser investere i de redskaber, der er nødvendige for at genskabe de vilde looks derhjemme.

Hvad siger du til at holde en hyggelig wellnessaften med dine bedste veninder, hvor I alle sammen får lagt en lækker gel neglelak? Det koster en brøkdel af, hvad de professionelle tager, men resultatet kan blive lige så flot.

Du kan bestille alle de nødvendige redskaber hjem fra nettet og få leveret dem til døren. Så er det bare at slippe kreativiteten løs!