Frisk frugt og grønt fra aogc.dk

Aogc.dk er et catering firma, som igennem mange år har specialiseret sig i, at levere frisk frugt og grønt til blandt andet hoteller, restauranter og virksomheder. Faktisk startede foretagendet allerede tilbage i år 1910, og siden da har det taget fart. Idag er aogc.dk en af de mest anselige leverandører inden for frisk frugt og grønt, og de har mange kunder i form af cafeer, restauranter og lignende hele landet over. Aogc.dk har således en hel del års erfaring indenfor branchen, og det kan godt mærkes.  

Aogc.dk lover, at de altid har de friskeste råvarer, som er til at opdrive, og at man derfor kan være sikker på, at man får leveret det bedste af det bedste. Samtidig har de altid lagt vægt på, at der er god overensstemmelse mellem varer, sæson og transport, sådan at priserne holdes nede samtidig med, at man undgår mest mulig miljøbelastning. For at skåne miljøet leveres alle varer desuden i brændstofsøkonomiske biler, som har planlagte ruter, der sigter mod at spare flest mulige kilometer, samt kører med flere vareleveringer samtidig – sådan kan der både udledes mindre brændstof og komme endnu friskere varer ud til kunderne.

Udover frisk frugt og grønt forhandles der også et stort udvalg af kolonialvarer, som eksempelvis brød, the, konserves, krydderier, olier og lignende. Derudover kan man også få fingrende i specialvarer fra det asiatiske køkken. 

Driver man restaurant, cafe, hotel eller kantine er det oplagt at blive oprettet som kunde hos aogc.dk. Her kan man købe alt hvad man har brug for at frugt og grønt samt udvalgte kolonialvarer. Man er sikret en super kvalitet samtidig med, at man har med et yderst miljøbevidst og ansvarligt firma at gøre. For at kunne blive oprettet som kunde og kunne starte med at bestille varer på webshoppen, skal man blot kontakte kundeservice telefonisk på 77 31 51 20.