Garn og strik med bæredygtighed i forsædet

Der findes forskellige folk, der strikker og går op i et godt garnnøgle: måske er du en af dem, der gør det, fordi du nyder at strikke som en hobby, eller måske er du så heldig, at du ovenikøbet tjener penge på dine produkter.

I en tid hvor bæredygtighed og materialegenbrug er en stor del af snakken og produktionen både globalt og lokalt, er det vigtigt og rart og finde et sted, hvor man problemløst kan hjælpe. Og her har du en nem vej ind: økologisk garn.

Når du vælger økologisk garn, er du sikret et produkt, der er skabt uden farlig kemi og skadelige tilsætningsstoffer. Det er god kvalitet og garnet bliver forhandlet hos de bedste garnproducenter.  

På den måde kan du altid strikke og dyrke din hobby med en god og ren samvittighed.

Muligheden for at strikke hvad som helst med kvalitetsgarn 

Hvis du er typen, der strikker til din familie og venner, og det er de fleste vel, så er det også vigtigt, at du har de bedste forudsætninger for at strikke en gave til dine nærmeste.

Økologisk garn er derfor også ideelt, særligt også hvis du strikker til børn eller babyer, da det økologiske garn er særligt mildt. Dermed behøver du ikke have bekymringer for, at de der skal bære din fine strikkekunst, vil opleve irritation på huden.

Der findes et bredt og lækkert sortiment af både økologisk bomuldsgarn, bæredygtigt strømpegarn og GOTS certificeret garn.

Du er dermed garanteret af der ingen følgevirkninger er af dit valg, da alle garnmulighederne er økologiske og af højeste kvalitet.

I sortimentet kan du også finde forskellige farver, der vil gøre det muligt for dig at strikke til enhver lejlighed: du kan strikke røde julehuer, lyserøde vanter til en lille ny prinsesse eller en sort klassisk strik til hverdagen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan selv undersøge, hvilken type strikkegarn, du lige sidder og mangler, eller få inspiration til nye hækle- og strikketeknikker. Vær med til at mindske dit fodaftryk på verdenen ved at vælge garner, der er dyrket uden sprøjtemidler og skadelige kemikalier.

Bliv klogere allerede i dag, og gå på opdagelse i det store udvalg af økologisk garn i både klassiske og nye farver.