Giv din hest foder som naturen ville gøre det

Der er mange ting der er kommet ud af naturen, en af dem der virker perfekt er naturens evne til at fremkomme med foder der er godt for vores dyr, derfor skal du som hesteejer søge hen mod foder der er mest tro mod det hesten ville have spist i naturen.

St. Hippolyt er et glimrende valg i den henseende, som er et navn der dækker mere end blot foder, det dækker en holdning til hestens velbefindende, hvor formålet er at holde fast i dyrets livsglæde og sundhed.

Når vi snakker de udfordringer du og hesten kan rende ind i over vinteren, så er der en reel fare for at hesten kommer til at spise sand og jord, primært på grund af nedbidte græsfolde, fordi der netop ikke kommer mere grønt op, på grund af årstiden.

Hestefoder og tilsætning til ernæring der holder hele året

St. Hippolyt er et mærke der er frembragt af blandt andet dyrlæger, forskere og trænere, som et produkt af dialog mellem udviklere og dem der holder heste, hvilket betyder at det bygges på konkrete erfaringer.

Ud over det, så er produkterne lavet efter økologiske standarder, hvilket kræver at produktionen sker under hensyntagen til CO2-neutralitet, og forarbejdes på den mest skånsomme måde, hvilket også har den fordel, at de fleste næringsstoffer bevares.

Derfor findes der også et produkt til netop din hest, og til den situation hesten måtte befinde sig i, også hvis der er kommet sand ned sammen med græsset.

Husk dog også at du ikke altid kan få alle varianter, af den årsag, at de steder du kan finde St. Hippolyt, der insisteres der på at foderet skal være helt frisk, og derfor skal lageret være tilsvarende lille, så du kan være sikker på at det altid er så frisk som muligt.