Hjemmerenovering i 2021? Her er udstyret, du skal bruge

Er det nye år endelig året, hvor du skal få noget gjort ved hjemmet? Så forstår vi dig godt – og netop 2021 kan være det helt rigtige år, hvis du i 2020 har gået rigtig meget hjemme op og ned ad de samme ting og farver. Vi kommer i denne miniguide ind på udstyr, som du skal bruge for at komme godt i mål med dine huslige projekter.

Omvæltning i haven

Vil du have gjort noget helt nyt ved haven eller din indkørsel? Så skal du nok have fat i det helt store maskiner, eller i hvert fald i dem i kategorien lige under. Gravemaskiner kan gøre arbejdet 10 gange så effektivt til at fjerne jord og sten, og derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig en minigraver med en graveskovl, hvis du gerne vil undgå dårlig ryg og lange eftermiddage.

Sandafretter

Skal du lægge nye fliser udenfor, så skal du have fat i en sandafretter, så du kan være 100 % sikker på, at stenene ligger lige og i vater. Hvis de ikke ligger helt lige, vil du hurtigt bemærke det, og så bliver det pludselig en træls oplevelse at gå ud i haven, selvom du lige har renoveret.

Kom væk fra de nordiske farver

Med 2021 har vi brug for lidt mere glæde i vores liv – og det er hårdt at gå og kigge på de grå, nordiske farver i denne tid, hvor ekstra mange af os døjer med depression og lignende. Skab helt nye farver og sammensætninger i hjemmet, så du kan glemme alt det dårlige, coronaen har bragt.