Invester i et lækkert polyurethangulv

Hvis du ønsker mere overskud og tid i hverdagen, så kan du med fordel investere i et polyurethangulv. Et robust og smukt polyurethangulv er nemt at gøre rent og er også nemt at vedligeholde. Du kan hos NeoCoating få lige præcis det polyurethangulv, som falder i din smag.

Smukke gulve

Et polyurethangulv er udover at være nemt at gøre rent og vedligeholde også utroligt flot. Du kan få dit polyurethangulv i en lang række designs med flotte farver, der er i et flot spil med hinanden. Gulvet egner sig især godt til et moderne hus eller til et kontor, hvor der ønskes at have en elegant og ensartet overflade over hele gulvet. Du kan altså skrue op for æstetikken, når du investerer i et polyurethangulv. Et polyurethangulv skriger stilsikkerhed og modernitet og kan udtrykke lige præcis din stil.

Funktionelt gulv

Et polyurethangulv er også et funktionelt gulv. Rengøringen er nemt klaret, men derudover er det også lyddæmpende og stødabsorberende. Derfor passer det både til et travlt hjem med hurtige fødder eller til kontoret, hvor der er fokus på ro og harmoni. Med et polyurethangulv kan du altså sænke støjniveauet i dit indeklima og skrue op for trivslen. Det at gulvene er stødabsorberende er også medhjælpende til at passe på din krop.

Få syn for sagen i vores showroom

Hvis du ikke er helt sikker på om polyurethan er noget for dig, så er du altid velkommen til at besøge vores 500 m2 store showroom hos NeoCoating. Her kan du se en masse forskellige designs og få vejledning til hvilket, der passer bedst til dine behov. Hos NeoCoating står vi klar til at dele ud af vores erfaring.