Kay Bojesen til det flotte, danske hjem

Vil du gerne have mere smukt dansk design i hjemmet? Eller leder du efter den perfekte gaveidé? Så skulle du tage at tjekke Recreationstyling.dk ud. Hjemmesiden har et stort udvalg af lækkert design fra Kay Bojesen, der vil være en flot tilføjelse til ethvert dansk hjem.

Du kan finde de klassiske fugle i forskellige farver, aben, garderen, flodhesten og mange andre flotte figurer, du måske ikke har set før. Recreationstyling.dk har også Kay Bojesen plakater, der kan give de hvide vægge et flot løft.

Skab følelsen af hjem

Måske har du prøvet situationen. Du er næsten færdig med at flytte. Alle møblerne er sat op, køkkentingene har fået plads i skabe og skuffer, og klædeskabet er fyldt med tøj. Men der virker stadig tomt. Væggene er for hvide, og vindueskarmen alt for tom. Det er først, når pyntetingene og billederne kommer op, at det rigtigt begynder at føles som hjem. Det er ting, du har fået af folk, du holder af, eller som du købte i en særlig anledning – ikke fordi de var praktiske, men fordi de gjorde dig glad.

Kay Bojesen er flot design og skønhed, men det er også den slags ting, der skaber følelsen af hjem. Der bliver ofte lavet sjov med, at kvinderne slæber alle deres nipsting med, når de flytter ind hos en kæreste, men det er faktisk, fordi det er de ting, der får hende til at føle sig rigtig hjemme. Med de flotte figurer og plakater fra Kay Bojesen kan I få noget til hjemmet, som falder i de flestes smag, både mænds og kvinders. Derfor er det også den perfekte gave til langt de fleste par.

Vil du vide mere? Hop ind på hjemmesiden, og se det store udvalg, eller kontakt en medarbejder på e-mail: info@recreationstyling.dk for at høre mere.