Køb det fineste nips Hos Fru Nips

Er du i gang med at lægge sidst hånd på værket i et rum derhjemme? Har soveværelset brug for lidt ekstra hygge, eller køkkenet brug for mere romance eller har altanen brug for mere lys og varme til når mørket falder på? Så kan du finde alt til disse projekter og meget mere Hos Fru Nips, som har et kæmpe udvalg af fantastisk og smukt nips i høj kvalitet.

Flot og funktionelt

Søger du for eksempel nips, der både har en funktion og som er flot, så finder du det Hos Fru Nips. I sortimentet finder du blandt andet de elegante brune apotekerflasker, som kan bruges til at putte håndsæbe i, og som skruer op for den romantiske stil i både køkken og på badeværelset. Du finder også de yndige og naturlige, runde kurve flettet i søgræs, som både kan bruges som brødkurve, men også til toiletrullerne. Det og mange flere fine og funktionelle ting, finder du i det brede udvalg Hos Fru Nips.

Skru op for hyggen

Det er ingen hemmelighed at vi i Danmark elsker at tænde stearinlys, og Hos Fru Nips finder du et væld af forskellige lyseholdere samt fyrfadsstager og stearinlys. Ønsker du fleksibilitet med hensyn til placering af dine lys, så kan en flot fransk lysholder i industrielt og råt metal look til bedelys opfylde netop dette for dig, da den kan placeres over rammer og karme. Ønsker du derimod lukkede lanterne, der beskytter flammen ude i vinden, så kan du for eksempel også finde smukke franske stald lanterner med riller i sortimentet.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse allerede i dag Hos Fru Nips og find lige præcis det nips, som du står og leder efter. Der er med garanti nips, der vil falde i lige præcis din smag.