Kombiner elegance og hjertevarme med flotte svæverammer

image

Når det kommer til boligindretning, er danskerne verdenskendte for den moderne og minimalistiske stil. Ude i de danske hjem ser man ofte denne meget populære stilart kombineret med mere hyggelige og hjemlige elementer, som skaber varme og kontrast til de mere kølige og enkle designelementer. Svæverammer er et godt eksempel på en vellykket kombination af form og indhold.

Med svæverammer kan du nemlig kombinere billeder, af dem du holder af, eller smuk kunst, med den innovative og nordiske designstil. Rammerne er en nytænkning af den traditionelle ramme, og formålet med den svævende egenskab er at skabe lethed og ynde, hvor traditionelle rammer ofte har forekommet mere tunge og omklamrende.

Svæverammen er særdeles velanvendt både når det gælder familiefotos eller alskens forskellige kunstværker. Modsat traditionelle ornamenterede rammer påberåber svæverammen sig ikke særlig meget opmærksomhed, men giver blot ordnede forhold for at lærredet med dets indhold kan stå flot og tydeligt frem.

image-1

Få det vigtige til at træde mest tydeligt frem i din indretning

Svæverammer fremstilles i alle tænkelige mål, og endda også i runde former. Du kan altså helt sikkert finde en svæveramme, der passer til dit lærred – uanset størrelse. Rammerne fremstilles i elegante farver såsom sølv, guld, sort og hvid. Det tidløse design og farveudvalg betyder, at du kan bruge svæverammen selv hvis du skifter møblerne ud, da de passer til stort set alle stilarter.

Derfor er der stort set heller ikke det hjem, hvor svæverammerne ikke vil passe ind. Når du køber en svæveramme, giver du bogstaveligt talt lærredet luft og plads til at indtage hovedrollen på din væg. Overvej en svæveramme, næste gang du skal ramme et lærred eller billede ind – det er en investering for livet.