Ny generation af fødselssimulatorer hjælper dig i din

En endnu mere livagtig helkropssimulator er nu på markedet og yder endnu mere støtte og hjælp til fødselstræningen. Om du er læge, jordemoder, sygeplejerske eller andet personale, så kan du nu komme utroligt tæt på den rigtige oplevelse af at levere et barn. RealMom 2 klæder dig så godt som muligt på til at håndtere de forskellige situationer, der kan opstå under en fødsel.  

Kom så tæt på den autentiske oplevelse som muligt

At skulle levere et barn er en stor opgave både for mor, barn og personalet. Derfor kan du nu på Optisafe.dk købe den nyeste fødselssimulator RealMom 2 med en livagtig mor og baby med realistisk hudlignede overflade, en naturlig fødselskanal og korrekt intern anatomi. Det er en hjælp til at forberede dig bedst muligt, da simulatoren blandt andet giver mulighed for at træne helt normale fødsler, og derudover sædefødsler, skulderdystoci, uregelmæssig baghovedstilling, fremfalden navlesnor, tværliggende lejring, placenta praevia og de komplicerede fødsler, som kræver hjælp med tang eller vacuumextractor.

Du kommer til at føle dig tryg selv ved de svære fødsler efter at have øvet dig med simulatoren, så du kan bevare overblikket under fødslen.

Økonomisk og nem at styre for alle

Du har mulighed for at styre og holde overblik med en tablet, som fungerer til både iOS, Android og på en PC. Her kan du blandt andet holde øje med og styre moderens og fosterets puls samt veer og fosterets hjertelyd.

Derudover er der ingen kompliceret opsætning eller programmering, og du undgår samtidig simulatornedbrug, så det er ikke svært at komme i gang med at øve sig. Besøg Optisafe.dk for at finde mere information samt videoer af fødselssimulatoren eller send en mail på info@optisafe.dk, hvis du har spørgsmål.