Nyt akupunkturudstyr og klinikudstyr til din praksis til favorable priser

Er du zoneterapeut, fysioterapeut, kosmetolog eller akupunktør, og har du brug for nyt akupunkturudstyr eller klinikudstyr til din klinik, så finder du et stort sortiment hos den danske leverandør Acupunctureshop.dk. Firmaet er Europas førende importør af akupunkturnåle, akupunkturudstyr og klinikudstyr og har mere end 20 års erfaring. Hos Acupunctureshop.dk får du altid produkter i høj kvalitet til en god pris, og du kan altid på professionel vejledning.

 10 millioner akupunkturnåle

Har du brug for akupunkturnåle i god kvalitet, så har Acupunctureshop.dk ca. 10 millioner nåle på lager, så der er masser af muligheder for at finde netop den type nåle, du har brug for til din klinik. Først skal du selvfølgelig gøre dig klart, hvad det er for en slags nåle, du har brug for. Skal klingen være belagt med silikone eller ej, og skal det være akupunkturnåle med snoede kobberhåndtag eller plastik? Akupunkturnålene fås i pakker med f.eks. 1 eller 5 stk. Derudover skal du vælge den rigtige størrelse nåle, som du har behov for, og hos Acupunctureshop.dk har du mulighed for at få tilsendt prøvenåle.

Praktiske og luksuriøse massagebrikse

I sortimentet finder du et stort udvalg af massagebrikse i forskellige prisklasser, alt efter om det er en elektrisk massagebriks, du er på udkig efter, eller det er et behandlerleje. Massagebriksene fås i forskelligt design, og du kan eksempelvis vælge mellem en BEST BUY model fra CAIR eller en mere luksuriøs model i mærket Naggura. Derudover finder du transportable brikse, som du nemt kan tage med dig på jobbet, hvis du f.eks. er sportsmassør.

Udstyr til skønhedsklinikker

Hos Acupunctureshop.dk er det nu også muligt for kosmetologer at købe en DermaOXY maskine og andet udstyr til brug på skønhedsklinikker. Med det rigtige udstyr kan du tilbyde kunderne et sundere og friskere look, en mere ensartet hud og reduktion af rynker, linjer og pigmentforandringer. Acupunctureshop.dk tilbyder også sine kunder, at de kan lease produkter som f.eks. massagebrikse eller laserudstyr til favorable priser, og dermed kan du altid være opdateret med det nyeste udstyr.