Professionelle rengøringsservices i Storkøbenhavn

Rengoringsfirma.dk er en dansk virksomhed der, med hovedsæde i Ballerup, har opbygget et godt ry i branchen gennem de seneste 30 år. 

Som navnet antyder er det et rengøringsfirma der har flere kasketter på.
Rengoringsfirma.dk udfører nemlig også ejendomsservice:

Ejendomsservice hos rengoringsfirma.dk

Få øje på rengoringsfirma.dk i hele Storkøbenhavn når de klipper hæk foran beboelsesejendomme, vasker trapper eller klarer andre opgaver. Fokus i denne service ligger på kvalitetsbevidst vedligehold af faciliteterne indvendigt og udvendigt.

Denne service gælder også erhvervsejendomme og inkluderer vedligehold af udendørsarealer, tømning af lejligheder eller kontorer, grundig rengøring, aflæsning af målere og beboerkontakt.
Virksomheden gør også en indsats for at have én medarbejder tilknyttet den samme bygning så der er en stabil kontakt mellem dem og kunden.

Hvis det specifikt er kontorrengøring der er brug for, kan man nemt indhente et tilbud på det også:

Kontorrengøring

I en radius af 50km omkring København gør rengoringsfirma.dk, som er specialister inden for erhvervsrengøring, grundigt rent på kontorer hver uge.

I anerkendelse af at et rent og ryddeligt kontormiljø er vigtigt for trivslen gør de grundigt rent, gerne efter skræddersyede aftaler.
Derudover bruges der udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler for et sundt arbejdsmiljø. 

De gør selvfølgelig ikke kun rent på kontorer, men på erhvervsmatrikler generelt:

Erhvervsrengøring

Butikker, lagerbygninger, klinikker eller andre erhverslokaler kan få sig en skræddersyet rengøringsaftale med pålidelige medarbejdere hos rengoringsfirma.dk. Fordi det er bevist at mennesker bare arbejder bedre hvis der er ordentligt rent på deres arbejdsplads, gør rengoringsfirma.dk en særlig indsats for at kvaliteten af matriklerne er i top uge efter uge. 

Man kan også få en aftale om at få gjort rent en enkelt gang.

Privat rengøring

Hvis man er bosat i Ballerup, Skovlunde, Herlev eller Måløv kan man også få en hånd med rengøringen derhjemme så tit man ønsker det – én gang om ugen eller flere gange om ugen – det er forskelligt hvor ofte folk vil have en grundig rengøring af hjemmet.

I aftalen tilknyttes man en fast medarbejder som kender ens bolig og som man selv kender, så niveauet af tryghed er højt. 

Professionel trappevask

Rene og pæne trapper er en central del af indtrykket og følelsen af opgangen og bygningen.
Trappevask er derfor en meget vigtig del af vedligeholdelsen og bliver bare allerbedst når det er udført af fagfolk, der ved hvad de laver.
Både faste og personligt tilpassede trappevask-aftaler tilbydes. 

Rengoringsfirma.dk tilbyder mange forskellige professionelle services inden for rengøring og kan med omkring 30 år i branchen næppe overraskes. 

by