Profilbeklædning der skaber genkendelighed, stolthed og fællesskab

image

Hos jef.dk har de et godt udvalg, hvis man søger profilbeklædning med tryk.

Når en virksomhed giver medarbejderne tøj med tryk på fx i form af logo, slogan eller andet budskab, som hænger sammen med virksomhedens visuelle identitet, så øger det ikke kun medarbejdernes stolthed og fællesskabsfølelse, det øger også de nuværende kunders tillid til virksomheden og skaber kendskab for nye potentielle kunder. Hvis medarbejderne ikke bærer nogen form for profilbeklædning, så går virksomheden glip af en af deres stærkeste reklamemuligheder.

Tøj med tryk er nem og billig reklame

Hvis virksomheden ønsker noget godt og simpelt, som kan bruges hele året, så findes der mange billige t-shirts.

Det anbefales dog, at der ikke kun ser samlet på prisen, men at der tænkes i en mere langsigtet investering.

En t-shirti Premiumkvalitet, holder faconen vask efter vask, så her går man ikke på kompromis med kvaliteten.

image-1

Reklamegaver med tryk giver værdi for både virksomhed, medarbejdere og kunder.

Mange virksomheder vælger at bruge en masse penge til reklamer på diverse sociale medier. Her kan en anden reklamemulighed også være atgivereklamegaver til sine kunder og medarbejdere.

Hvis medarbejdere og kunder deltager i et løb, kan virksomheden fx sponsorere en reklamegave i form af en løbetop med tryk, som er i let, behageligt, svedtransparent materiale. På den måde støtter virksomheden både sit team og kunder med en praktisk gave, som samtidigt giver en rigtig god reklameværdi for virksomheden.

I disse tider hvor der er stort fokus på miljøet, kan en god reklamegave til virksomhedens kunder også være en mulepose,som samtidigt er med til at minimere brug af plastikposer.

Har du spørgsmål omkring profilbeklædning med logo eller muligheder for reklamegaver med tryk,kan der skrives mail til info@jef.dk eller ringe på tlf. +45 704009 71.