Skab overblik med en funktionel infoskærm

Infoskærme benyttes i stigende grad som adgangssystemer på fabrikker, kontorer og i institutioner. Det er en nem og fleksibel løsning, og ofte kaldes infoskærmen for ”den digitale opslagstavle”. Investér i en infoskærm til din virksomhed, og få et bedre overblik allerede i dag!

Infoskærmen er en fantastisk opfindelse, fordi den er fleksibel og dynamisk. Det er nemt at indrette den efter lige din virksomhed behov, og skulle de behov ændre sig, kan skærmen følge med. Skærmen kan installeres stort set alle steder, vandret eller lodret, og kan betjenes af alle. Betjening af skærmen kan også begrænses ved brug af adgangskode eller lignende.

Du ser den allerede i boligforeningen, børnehaven og hos din bilforhandler. Så hvorfor ikke anskaffe én til din egen virksomhed, så du kan effektivisere dit adgangssystem?

Det er let at tilpasse skærmen med dit eget logo, farveskema og layout. Du kan tilføje tekstbokse, hjemmesider, beskeder, video, billeder og meget andet. Brugerfladen er simpel og let at betjene.

Infoskærmen kan indrettes, så den både fungerer som opslagstavle og som adgangspunkt. Dvs. at du kan bruge skærmen som informationstavle for besøgende kunder, der kan få et indblik i din virksomheds aktiviteter via skærmen. Samtidig kan den anvendes af dine medarbejdere interne opgaver.

En sikker og digital løsning

Du skal ikke bekymre dig om sikkerhed, når du benytter dig af en infoskærm. Frem for at uddele informationer på opslagstavler og i fysisk form, som nemt kunne falde i de forkerte hænder, kan du sikre dig, at informationen kun er tilgængelig for rette vedkommende.

Desuden er systemet tyverisikret i og med at ophænget er udviklet for at gøre det så besværligt som muligt at afmontere skærmen.

For installation skal du blot bruge en infoskærmdriver, en central og en infoskærm med HDMI-input.

Infoskærmen er en fleksibel del af et mere overskueligt adgangssystem. Den kan sættes op i vaskekælderen, så du kan booke maskinerne, den kan bruges som dørtelefon i et lejlighedskompleks – mulighederne er mange.

Desuden slipper du for en hel masse papirnusseri, da det er let at koble infoskærmen sammen med din hjemmeside, så du kan tilgå informationerne eksternt uden at skulle rode i mapper og papirer.

Investér i en infoskærm og bring din boligforening, virksomhed eller institution sikkert ind i den digitale tidsalder. Bliv en del af en effektiv og moderne bølge af bedre adgangssystemer.