Specialkamera.dk sælger brugervenligt bilkamera, der kan dokumentere trafikuheld

Et bilkamera kan hjælpe dig i både økonomisk og juridisk henseende, hvis uheldet er ude, og du bliver involveret i en trafikulykke. Ofte kan evalueringen af bilulykker ende ud i den ene parts ord mod den andens samt øjenvidneberetninger og evt. beviser i form af bremsespor. Sådanne sager kan blive langtrukne, fordi det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig skete, og hvem der bærer størstedelen af skylden. Med et godt forrudekamera kan du sikre dig imod sådan en ubehagelig situation, eftersom et forrudekamera objektivt dokumenterer hændelser i trafikken. Desuden er disse kameraer billige, så du skal ikke investere en formue for at føle dig sikker, hvis du bliver part i en trafikulykke. Specialkamera.dk sælger fx et forrudekamera af høj kvalitet og til en billig pris, og det vil kunne fungere som en glimrende og afgørende dokumentation i forbindelse med en forsikringssag.

Brugervenligt forrudekamera

Hos Specialkamera.dk kan du købe et rigtig godt forrudekamera for blot 699,- kr. Det har fuld HD-opløsning, 12 megapixels og et micro-SD-kort. Det sættes let og nemt fast med en sugekopholder og kobles til cigartænderstikket. Der er imidlertid et indbygget genopladeligt batteri, der kan sørge for backup, hvis strømforbindelsen mistes i forbindelse med en ulykke. Du risikerer altså ikke at miste videooptagelserne pga. strømsvigt. Desuden indeholder forrudekameraet en G-sensor, der låser og lagrer optagelser, hvis du bremser hårdt eller kolliderer med andre trafikanter. Du kan sætte kameraet til automatiske optagelser eller starte det manuelt, når der sættes strøm til. Smart er det desuden, at kameraet har en loopfunktion, der gør, at det automatisk overspiller tidligere optagelser, hvis SD-kortet er fuldt. Dermed er du sikret, at du hele tiden har de seneste og vigtigste optagelser på dit kamera. Som det fremgår, er kameraet utrolig nemt at håndtere og desuden billigt. Der er virkelig ikke noget forgjort i at anskaffe sådan et kamera. Tværtimod sikrer du dig mod langtrukne og ubehagelige uoverensstemmelser med andre trafikanter og problemer med at overbevise forsikringsselskabet om din side af sagen. Med kameraet kan du ganske enkelt dokumentere afgørende hændelser. Husk også, at du får gratis fragt for køb over 699,- kr., og at du tillige har 14 dages returret, hvis du mod forventning skulle fortryde købet. Klik ind på Specialkamera.dk, og kig nærmere på det fine bilkamera

Specialkamera.dk – Overvågningskameraer og alarmer

Når du nu alligevel er inde på hjemmesiden, opfordres du også til at nærstudere de mange andre fine produkter, som Specialkamera.dk sælger. Du kan bl.a. købe overvågningskameraer, vildtkameraer, action-kameraer, alarmkameraer, aflytningsudstyr og meget relevant tilbehør, som kan forbedre udstyret yderligere. Har du behov for at investere i nogle af de nævnte varer, kan det virkelig betale sig at kigge på Specialkamera.dk’s store varesortiment. Husk også at kigge på udsalgsvarerne. Det kan jo være, at der lige er den vare, som du mangler og det endog til en rigtig god pris. På Trustpilot får Specialkamera.dk fremragende anmeldelser, og det er bestemt ikke uden grund. Specialkamera.dk sælger produkter af meget høj kvalitet, leveringen er hurtig og priserne fornuftige. Et køb hos Specialkamera.dk er et godt køb.