Steril gel til jeres privatklinik

Leder I efter en kvalificeret forhandler af steril gel, der kan bruges i medicinale sammenhænge i jeres privatklinik? Flere forhandlere af medicinalt udstyr og lægeprodukter tilbyder de nødvendige transmissionsgel, der kan anvendes til ultralyd i forbindelse med hudlæsioner og åbne sår, hvor en almindelig ultralydsgel kan risikere at irritere området yderligere. Her er det vigtigt at påpege vigtigheden af at sterilisere området, før den sterile ultralydsgel tages i brug. Selvom den specialdesignede gelform er steriliserende i sig selv, skal man altid indicere en grundig sterilisering på såret før.

Parker Aquasonic gel i storkøb

Det medicinalt godkendte mærke Parker Aquasonic tilbyder steril gel i store størrelser, hvor der er mange penge at spare. Skal I bruge en stor mængde steril gel til jeres klinik kan det være en god idé at købe gelformen i storkøb, så I ikke skal købe produktet flere gange månedligt.

Hvornår er steril ultralydsgel nødvendigt?

Almindelig ultralydsgel anvendes typisk i forbindelse med mistanke for brud eller for at tjekke fosterets tilstand i den gravide kvindes mave. I forbindelse med trafikuheld og lignende situationer, hvor der kan være opstået hudlæsioner og åbne sår, er det dog nødvendigt at anvende en steril gel. Det kan også være nødvendigt i forbindelse med immunsvækkede patienter, der er alvorligt syge. For personer med særlige allergier kan det også have stor betydning at anvende en steriliserende gel i tilfælde af, at huden nemt får reaktioner eller bliver irriteret. Ved nyfødte spædbørn er det ligeledes enormt vigtigt at anvende en steril gel, eftersom huden er ekstra følsom.

Der er mange forhandlere, der tilbyder salg af sterile gels til fordelagtige priser. Her er det blot op til jer at vælge den rette størrelse, der passer til jeres behov. Alle sterile gels, der sælges hos autoriserede forhandlere, er selvfølgelig godkendt på hele certifikationsområdet.