Store brosten til din have

Du kan nemt skabe en indbydende og atmosfærisk stemning ved at lægge store brosten ved indgangen til dit hus eller som små gangstier i haven. Her er det muligt at kreere et mere varmt og stemningsfuldt udtryk, der vil glæde dig selv og imponere dine gæster. Da brosten kommer i mange forskellige stentyper, kan du vælge lige præcis de farver og former, der vil komplimentere din haves indretningsmæssige stil. Er du eksempelvis fan af udtryk fra lande i sydens sol, er det oplagt at vælge brosten i mere rødlige og brune nuancer. Til det skandinaviske og klassiske hjem går man omvendt aldrig galt i byen med grå brosten.

Mix og match forskellige farver

Ønsker du at skabe et naturligt look i din have, der underbygger en oaselignende stemning i alle afkroge og hjørner? Så er det oplagt at skabe små stier, hvor du mixer brosten i forskellige farver. Her kan du eksempelvis sammensætte brosten i grå og rødkløvede nuancer på kryds og tværs. På den måde har du mulighed for at kreere et mere underspillet look, hvor fokus ikke er på præcision eller det perfekte. Det skaber en flot effekt, der kan gøre din have ekstra udtryksfuld og personlig.

Indiske brosten

En meget populær og anerkendt brostensform er den grågrønne chaussesten kaldet Indisk Kuppam Green. Den rummer de smukkeste åretegninger, der bærer præg af grønne og grå nuancer, der komplimenterer hinanden utroligt godt. Disse sten er oplagte at benytte på terrassen eller på gangstien og kan samtidig benyttes, hvis du vil skabe en flot og indbydende indkørsel til dit hus. Disse brosten varierer typisk i størrelse, hvilket giver en unik effekt, når du sammensætter dem i den mønsterform, du foretrækker til din have.