Tag en tur til drømmeland med Delfin Sengecenter

image

Det siges, at man sover cirka en tredjedel af sit liv, hvis man bliver 75 år gammel. Med dette i mente, kan alle vist blive enige om, at ens seng er noget af de vigtigste, man ejer og har. Selvom du ikke står med en stor bunke penge, du kan bruge på at sikre dig en god og rolig nattesøvn, så findes der rigtig mange kvalitetssenge helt ned til 2.000 kr.

Senge og madrasser findes i alverdens typer og udgaver, så det kan være svært at finde frem til den, der lige præcis passer til dig. Men så er det heldigt, at der findes eksperter, der har rigtig mange års erfaring, som du kan spørge til råds. Hos Delfinsengecenter.dk får du den bedst mulige rådgivning og derudover et kæmpe sortiment af senge, madrasser m.m. Delfin Sengecenter har rødder helt tilbage til 1987 og er en af Danmarks ældste specialbutikker inden for salg af senge og madrasser. I dag findes der tre afdelinger i virksomheden – på Østerbro, Amager og i Solrød.

image-1

Med mærker som Tempur, Jensen, Dunlopillo og mange mange andre har du hos Delfin Sengecenter alverdens muligheder for at sikre dig selv en seng, som bogstaveligtalt kan sende dig i drømmeland. Har du lyst til at få et overblik over de forskellige typer, der findes, så behøver du ikke hoppe på cyklen og besøge en af de tre afdelinger. Online finder du nemlig hele det brede sortiment – og du behøver ikke bekymre dig om at surfe efter den bedste pris, for hos Delfinsengecenter.dk får du nemlig 100 % prisgaranti. OG så får du også tilbuddet om gratis fragt til kansten til brofaste øer, hvis du køber for over 600 kr.