Udforsk en hobbyforretning

Er du en person med mange projekter, som elsker at være kreativ og fordybe dig med diverse hjemmelavede sager? Så finder du helt sikkert inspiration og materialer i en hobbyforretning, som du kan bruge. BB Hobby er en hobbyforretning med både en online tilstedeværelse og en fysisk tilstedeværelse i Aarhus, hvilket gør det nemt for dig som køber, at få adgang til deres varer. Om du skal dekorere fine bordkort til en konfirmation, personlige takkekort, eller måske skal lave noget kreativt med dit barn, dit barnebarn, eller en helt tredje, så finder du med garanti noget i en hobbyforretning, som kan bruges til at udfolde din eller jeres kreativitet.

En hobbyforretning med lidt af hvert

Hos BB Hobby kan du gøre dig en masse gode køb. De har alverdens ting og sager, som gør det nemt for dig at være kreativ. Her finder du nemlig værktøjer såsom lim, tape og Pergamano nåle, men også materialer som karton, papir, kuverter og rhinsten. I BB Hobbys hobbyforretning kan du finde alt til det lille, såvel som store projekt. Kreative projekter er også aldeles gode til børn. Lav et klippe klistre bord med f.eks. papir, karton, tuscher, dekorationsmuligheder, osv. og lad børnene lege med det og udforske deres kreative evner. Der er ingen regler eller grænser for, hvordan noget skal eller kan se ud, når man klippe klistre.

En erfaren ’’hobbyist’’

Bag BB Hobby gemmer der sig en hobby ildsjæl. Hun stiftede sin hobbyforretning for over ti år siden og har selv prøvet næsten alt indenfor hobby området. Den største interesse er dog kort og Pergamano, som hun har specialiseret sig i. Hun er endda autoriseret underviser i Pergamamo. Udover at du kan købe alt i hobby artikler, kan du også deltage i kurser og hyggeaftener hos BB hobby efter aftale.