Vælg legetøj til dit barn, der styrker dets motorik

Når du skal finde legetøj til din tumling, et lille barn, der har lært at bevæge sig, men som ikke nødvendigvis er så sikker på benene, kan det være en god ide, at du vælger noget legetøj, der er med til at styrke barnets motorik. Det kan for eksempel være legetøj, der gør barnet bedre til at gå, der udvikler dets sprog eller dets øje i forhold til form og farve.

Hvis du leder efter et godt sted at købe legetøj til tumling, er det en god ide for dig at se på abcleg.dk. De har et stort udvalg af forskelligt legetøj, der kan være med til at styrke dit barns motorik. For at gøre det nemt for dig har de faktisk samlet det i forskellige kategorier, så du kan se, hvordan de forskellige former for legetøj hjælper dit barn.

Det kan være, at du gerne vil have noget legetøj, der hjælper dit barn til at udvikle sit sprog hurtigere. Jo hurtigere barnet lærer at tale og udtrykke sig, jo nemmere vil det blive for det senere i livet. Vi kommer ikke udenom, at det med at udtrykke sig med ord – enten på skrift eller i tale – er meget vigtigt i vores samfund. Der kan dit barn altså få en fordel. Du kan for eksempel vælge dækkeservietter med motiver, som I tale om. Selvom du har et barn, som endnu ikke kan tale så meget, vil det have et stort passivt ordforråd.

Former og farver er meget vigtige for, hvordan vi opfatter verden. Det er derfor også vigtigt, at du hjælper dit barn med at styrke dets opfattelse af farver og former. Det kan for eksempel være med pyramidetårne eller stablekasser, som barnet skal samle på den rigtige måde eller i den rigtige farver. Det lærer barnet at se på den slags ting og opfatte dem som vigtige.