Vejrbestandige og elegante overdækningsløsninger hos Kvalitetsmarkiser.dk

image

Danskerne holder af udeliv og leg i haven, især i sommerhalvåret. Men når bygevejret sætter ind, kan selv de mest friluftelskende af os blive kuet. Hvor mange udendørs arrangementer og fester er i tidens løb blevet truet af ustabile vejrforhold? Du kan sørge for at det altid er opholdsvejr på din terrasse med intelligente overdækningsløsninger fra Kvalitetsmarkiser.dk.

Mange familier flytter fra lejligheder i byerne til huse i forstæderne netop for at øge muligheden for udeliv i hverdagen. Et hus med have giver mange muligheder og samtidig mere luft og privatliv til familien. Men i realiteten får vejret ofte sat en stopper for vores planer om eftermiddagskaffe på terrassen. Hvis du vil være sikker på at udnytte dine udearealer optimalt, kan det være en god idé at få dem overdækket helt eller delvist.

Overdækningsløsninger behøver ikke være permanente eller ubehagelige at se på. Det vil du hurtigt opdage, når du tager et kig på Kvalitetsmarkiser.dk’s mange produkter. Her finder du både permanent og semipermanent overdækning. Den permanente type vil ofte bestå af en tagstruktur a là en carport. Du kan selv vælge, om der skal bygges vægge eller strukturen måske skal bygges opad en allerede eksisterende væg.

Disse overdækninger kan udstyres med tag i forskellige materialer. Du har mulighed for både gennemsigtige eller uigennemsigtige løsninger, ligesom taget kan bestå af roterbare lameller. Lamellerne giver dig mulighed for at lukke lige præcis den mængde sollys ind, som du synes.

image-1

Permanente og semipermanente løsninger til ethvert udeareal

De semipermanente løsninger kan også bestå af en markise. Markiser benyttes i høj grad af butikker og caféer, men kan faktisk også være en effektiv løsning til private. Markiserne fås nemlig i mange elegante designs, som ikke gør opmærksom på sig selv og derfor falder i ét med omgivelserne.

En markise kan både være vandtæt og solblokerende, alt efter hvad du foretrækker. Du kan få installeret en fjernstyret motor, således markisen kan rulles ind og ud med blot et enkelt tryk på en knap. Desuden kan du også installere vand- og vindcensorer, så markiserne ruller henholdsvis ud eller ind i tilfælde af et pludseligt vejrskifte.

Overdækningsløsningerne hos Kvalitetsmarkiser.dk er af europæisk kvalitet og elegant design. Vigtigst af alt kan løsningen skræddersys til dine behov, så den kommer til at passe perfekt ind i din hverdag og dit hjem. Tag kontakt og forhør dig om dine muligheder for et bedre udeliv allerede i dag!