Optimal madlavning: Sådan designer du dit køkken

Køkkenet fylder mere og mere i danske hjem, fordi det er en del af det skønne køkken alrum, som vi sætter så meget pris på. Der er mange måder at designe et køkken på, og nogle måder er mere praktiske end andre, men hvis du godt kan lide at kokkerere i mange timer af gangen, så har vi i denne artikel samlet et par praktiske råd til, når du skal sammensætte dit køkken.

Store køkkenvaske

Køkkenvaske er et bærende element i køkkenindretningen, og de må simpelthen ikke være for små til, at man kan have gryder og andre store ting stående dernede i. Derudover skal de heller ikke være grimme at kigge på, og du kan derfor med køkkenvaske i stål komme rigtig langt.

Køkkenø

En køkkenø giver ikke alene et skønt præg til det store køkken alrum, men det udgør også en særdeles praktisk funktion, fordi du pludselig får meget mere plads at arbejde med. Hvis du er glad for at lave mad, har du mange ting i skufferne, og her får du et stykke inventar, som har plads til udstyr hele vejen rundt. Der kan faktisk aldrig være for meget skabsplads, når vi skal lave mad.

Epoxy gulve

Gulvet skal helst være nemt at rengøre, når du bruger meget tid i køkkenet, og endnu mere hvis du har små børn, der gerne leger og laver mad samtidig. Epoxy gulve er en moderne løsning, som passer godt ind i det skandinaviske hjem. Det er super nemt at rengøre, og så er det faktisk slet ikke så grimt igen.