Sundhed og velvære på arbejdspladsen med firmafrugt fra Frugtkurven

Hvis du ønsker en sund virksomhed med en høj grad af motivation og arbejdsglæde, bør du kigge på, hvad du kan gøre for dine medarbejderes individuelle sundhed – og hvorledes du kan gøre det så synligt som muligt. Dine medarbejdere sætter pris på, at du kerer dig om dem og deres helbred. Du kan vise dem din omsorg ved for eksempel at indføre sund kantineordning, vandkølere (som alternativ til lunkent vand fra vandhanen), og sørge for, at virksomhedens medarbejderforsikring inkluderer behandling hos massører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre sundhedsfremmende behandlere. Der ud over er der hjælp at hente hos private fitness centre, som tilbyder firma rabatter, og lokale idrætsforeninger, hvor der kan oprettes fodboldhold, lejes tennisbaner mv. Rygestopkurser og vægttabs forløb vinder også mere og mere indpas i den moderne virksomhedskultur, som et led i et øget fokus på medarbejdernes sundhed.

 

Et af de mere synlige tiltag, som har stor effekt og som ikke koster det store, hverken i tid eller økonomi, er bestilling af firmafrugt fra Frugtkurven. Intet lyser et kontor op som en smuk frugtkurv fyldt med farvestrålende frugt i høj kvalitet! Samtidig kan du hjælpe dine medarbejdere til at vælge det sunde alternativ frem for slikskabet eller sodavands automaten – når blodsukkeret styrtdykker ud på eftermiddagen, er det langt sundere at vælge et æble, en pære eller en banan fremfor en håndfuld bolcher eller en kop kaffe med sukker.

 

Du vil i løbet af kort tid med firmafrugt fra Frugtkurven opleve en gladere og sundere medarbejderstab, og du kan roligt regne med, at det er alle pengene værd at stille frisk frugt til rådighed for medarbejderne til hverdag. Frugt indeholder mange forskellige vitaminer – blandt andet vitamin C og vitamin B – som medvirker til at komme de nedbrydende fri radikaler til livs, som både forårsager og forårsages af stress. Samtidig indeholder frugt kostfibre, som styrker fordøjelsen og dermed hjælper kroppen til at ibevare et sundt kredsløb. Endelig virker frugt opkvikkende, når man begynder at blive sløv og træt sidst på dage, og giver kroppen og hjernen et boost, så man kan klare en lang arbejdsdag uden at gå ned med flaget. Således hjælper du ikke blot den menige medarbejder, men også virksomheden som helhed med at få en sundere, gladere og mere virkelysten profil.

 

Hos Frugtkurven.dk har du mulighed for at bestille faste leverancer, som er tilpasset dit behov. Hvis du for eksempel ved, at samtlige kontorer er tomme om fredagen, kan du sagtens fravælge frisk frugt den dag på ugen – på den måde undgår du madspild og sparer samtidig den udgift. Samtidig kan du vælge en fast chauffør til at levere din daglige, friske firmafrugt. Du har også mulighed for at vælge mellem flere forskellige størrelser og typer af frugtkurve, alt efter dine medarbejderes smag og præferencer.

 

Al frugt fra Frugtkurven.dk er frisk og sprødt, når det leveres direkte til din virksomhed. Hos Frugtkurven sætter vi en ære i høj kvalitet, præcise leverancer, og en høj grad af kundetilfredshed. Derfor er vort udvalg særdeles fleksibelt, således at du har mulighed for at tilpasse netop din frugtleverance til dine – og din virksomheds – behov.