3 ting, du ikke må løbe tør for til din butik

Stort tillykke med din nye butik – der venter sig en masse gode og sjove stunder, men der venter sig også en masse hårdt arbejde. Og så vil du helt sikkert også finde ud af, at det måske ikke er helt så let, som det ser ud. Du skal nemlig bruge en del udstyr, og vi kommer her ind på tre ting, som du absolut ikke må løbe tør for.

Poser til de handlende

Det vil være noget så pinligt, hvis du løber tør for poser, så folk skal vade ud af din butik uden noget at have deres varer i. Det er i hvert fald en meget let måde at skræmme dem væk for altid på. Derfor skal du altid have poser på lager. Helst papirsposer, så du kan brande dig med, at du tænker miljørigtigt.

Bøjler til tøj

Hvis du har en tøjbutik, vil du hurtigt opdage, at bøjler forsvinder som sokker i vaskemaskinen. De ligger og flyder overalt, men alligevel mangler man dem, når man skal bruge dem. De er ikke specielt dyre, så bestil et stort parti hjem, så du ikke løber tør for mange måneder. Det er som regel kunderne, der flytter rundt på dem, men du skal rydde op efter kunderne.

Håndsprit i disse tider

Du kan ikke have en normal og fungerende butik uden håndsprit. Folk vil automatisk lede efter den, når de træder ind ad døren, og hvis du ikke har det, vil nogle helt sikkert forlade butikken. Særligt de ældre, som er ekstra udsatte, men også normale ansvarlige voksne.