Få byggeprojektet godt fra start med de rette graveskovle

Gravemaskine, gummiged, bulldozer. Kært barn har mange navne, således også den mest trofaste maskine på byggepladsen. Gravemaskinen er et multifunktionelt redskab, og netop derfor er det også en af de første investeringer, de fleste entreprenørfirmaer gør. Men maskinen er ikke meget uden sit udstyr – derfor bør man investere i robuste graveskovle til de mange opgaver, gravemaskinen skal udføre.

En del af gravemaskinens fleksibilitet kommer af det faktum, at den nemt kan skifte redskab. Derfor får du mange redskaber i et, når du køber én gravemaskine. Det mest brugte redskab er skovlen. Men også skovlen fås i mange varianter og med mange muligheder.

Dit valg af skovl afhænger af, hvilke opgaver du skal udføre. Den helt normale, lukkede skovl er dog et godt sted at starte. Med denne kan du udføre opgaver såsom at flytte, løfte og læsse store mængder jord, grus, eller andet materiale. Netop derfor er gravemaskinen også tit den første maskine på byggepladsen. Når du skal have udgravet fundament eller flyttet gamle, unyttige materialer, er den gode gamle standardskovl altså uundværlig.

Kvalitetsmaskiner betyder bedre arbejdsmiljø og bedre resultater

Når man investerer i tungt udstyr, kan man føle sig fristet til at købe nogle af de billige varer hjem. Det er dog en god idé på lang sigt at sørge for at det, man køber, er af ordentlig kvalitet. Billige maskiner slides ofte hurtigere end dyre, og på den måde ender du blot med at bruge flere penge, fordi dit udstyr skal udskiftes hyppigere.

Det er også en væsentlig fordel at købe robust kvalitetsudstyr, så flowet på arbejdspladsen ikke forstyrres. Alle entreprenørfirmaer har ambitioner om at gøre arbejdet færdigt til tiden, men problemer med maskineriet kan betyde forsinkelser, frustrationer og derfor også dårligt arbejdsmiljø.

Gør dine medarbejdere og dig selv en tjeneste og invester i graveskovle af kendte, pålidelige mærker. De fås i alle størrelser, til alle slags maskiner, og vil følge dig trofast i mange år på mange opgaver.

Graveskovlene fås både med og uden tænder, og med praktiske beskyttende tandhætter, til når skovlen ikke er i brug. Har du brug for andet tilbehør eller vedligehold, kan du med fordel købe dette med. Regelmæssige eftersyn er også vigtige, hvis du vil holde dine redskaber i god stand.

Overvej også det store udvalg af lerskovle, tremmeskovle og rabatskovle, som med hver deres funktion kan komme det travle entreprenørfirma til gode.