Professionelle rengøringsmidler til engros

På Nowas.dk kan du finde rengøringsmidler til engros i en høj kvalitet til ekstraordinært lave priser. Hvis du har et ønske om, at gøre rengøringen skal gennemføres så hurtigt og nemt som muligt uden, at der bliver gået på kompromis med resultatet, så er du kommet til det rette sted. Nowas.dk’s store udvalg af rengøringsmidler til engros byder på effektive produkter til professionel rengøring udført af perfektionistiske fagfolk med sans for kvalitet. Vi indkøber udelukkende gennemtestede rengøringsmidler fra anerkendte producenter, hvis produkter placerer dem blandt de førende producenter på rengøringsmarkedet. Når du køber dine rengøringsmidler til engros hos os, er du med til at passe på miljøet, da alle vores rengøringsmidler er højkoncentrerede og dermed ekstra drøje i brug.

Rengøringsmidler til ethvert behov fra Nowas.dk

Ligegyldigt hvad du skal gøre rent, så har vi de ideelle rengøringsmidler til formålet. Vores brede sortiment af rengøringsmidler til engros omfatter blandt andet både kalkfjerner, universalrengøring, desinfektion, gulvvask og -pleje, rengøringsmidler til industri, opvaskemiddel, opvasketabs, vinduespolering, sanitetsrengøring, stålpleje, svanemærkede rengøringsmidler, tæpperens, toiletrens og vaskepulver samt andet udstyr til tøjvask.

På Nowas.dk finder du rengøringsmidler til engrospriser

Nowas.dk er en grossistvirksomhed, der leverer professionelle rengøringsmidler til engros landet over. Vores kunder er yderst tilfredse med vores priser, som ligger i den absolut laveste ende. De lave priser kan vi bevare, fordi vi kun har erhvervskunder og indkøber varer til engrospriser. Vores webshop holder åbent alle døgnets 24 timer, og når du handler online hos os, leverer vi din ordre inden for 1-3 hverdage. Vi betaler endda for leveringen, så længe du handler for mere end 700 kroner. Vi er altid parate til at vejlede dig, så vi sammen sikrer, at du får købt netop de rengøringsmidler, du har behov for. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte vores engagerede og dygtige medarbejdere, som sidder klar med brugbare råd og kompetent vejledning på telefon +45 98 67 78 78 og mail post@nowas.dk.