Førende klippemaskiner til får

Det er et stort arbejde, når fårene skal klippes, og det kan hurtigt tage både lang tid og mange kræfter at komme igennem hele flokken. Derfor kan det godt betale sig at have noget ordentligt udstyr, der kan gøre arbejdet så behageligt som muligt. På Thordal.dk finder du de førende klippemaskiner til får i gode mærker som Hauptner, Liscop og Heiniger.  

Ekspert i klippemaskiner

Når du køber klippemaskiner på Thordal.dk, er du sikret professionelt udstyr i høj kvalitet. Thordal har specialiseret sig i netop klippemaskiner, og webshoppen er dedikeret til at levere det allerbedste udstyr indenfor klipning.

Thordal deler også gerne ud af sin erfaring og ekspertise, så hvis du er tvivl om, hvad der vil passe bedst til netop din bestand, så tøv ikke med at ringe og spørge. Virksomheden tilbyder dig yderst kvalificeret vejledning, så du får bestilt det helt rigtige produkt hjem. Hvis du mangler ordentligt udstyr til at klippe dine får, er Thordal.dk absolut det oplagte sted for dig.

Thordal.dk forhandler også

  • Andre klippemaskiner. Thordal.dk forhandler også kvalitetsklippemaskiner til mennesker, hunde og heste.
  • Reservedele. På Thordal.dk finder du et stort udvalg af reservedele og ekstradele, så du kan holde dine klippemaskiner godt ved lige og bruge dem i forskellige sammenhænge.
  • Slibning af skær. Thordal står gerne til rådighed, hvis dine skær trænger til at blive slebet. Med sine 32 års erfaring med slibning af skær er Thordal yderst kompetent og leverer altid et glimrende resultat.
  • E-mærkecertificeret webshop. Thordal.dk har E-mærket, hvilket garanterer dig en tryg og sikker handel på nettet.

Vil du vide mere? Klik ind på hjemmesiden og se det store udvalg, eller kontakt virksomheden på telefon: 86 42 13 33 eller e-mail: lars@thordal.dk for at høre mere.