Køb eller lease slagleklippere på Prastbro.dk

Hos Prastbro.dk har vi samlet et nøje udvalgt sortiment af professionelle slagleklippere til den kvalitetsbevidste landmand. Vores slagleklippere er af mærket Ortolan, hvis produkter hører til blandt de bedste på markedet, både hvad angår kvalitet og funktionalitet. Som om det ikke skulle være nok, så kan du hos Prastbro.dk købe Ortolan slagleklippere til yderst rimelige priser, som ikke vælter budgettet. Vores udvalg af Ortolan slagleklippere byder på to modeller; T5 og T10, som fås med forskellige arbejdsbredder. T5 fås i to forskellige bredder på henholdsvis 104 og 124 centimeter, og T10 fås i fire forskellige arbejdsbredder: 104,124, 144 og 164 centimeter. Alle modellerne leveres med standardudstyr, som omfatter både gearkasse med friløb, slagler, bærerulle med en diameter på 121 millimeter, to trækremme, trepunktsophæng i kategori 0 og I samt PTO-aksel.

Slagleklippere til små og store traktorer

Vi tilbyder slagleklippere til traktorer i alle størrelser på Prastbro.dk. T5-modellen er fremstillet til små traktorer, hvorfor dens egenvægt er meget lav, da modvægten i små traktorer også er lav. T5-modellen findes både til front- og bagmontering alt efter, hvad du foretrækker. Den medfølgende gearkasse er med 540 omdrejninger, men du kan også vælge at tilkøbe en gearkasse med 1000 omdrejninger. Gearkassen er konstrueret således, at PTO-omløbsretningen både kan løbe mod højre og venstre uden at dette har betydning for rotorens omløbsretning. Modsat T5-modellen er T10-modellen tiltænkt større traktorer. Denne slagleklippermodel har mange hamre, hvilket gør den særligt egnet til arealer med græs, hvor der stilles høje krav til kvaliteten af klipningen. Det gælder for eksempel offentlige parker, fodbold- og golfbaner.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af slagleklippere, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 86 72 88 eller mail info@prastbro.dk.