Stor produktion? Miniguide til mere effektivt arbejde

Store produktion betyder stort ansvar, fordi når et led i processen går galt, så rammer det typisk hele processen. Der skal tages de rigtige forholdsregler, så fejl hurtigt kan udbedres, og så de i det hele taget kan undgås. Vi kommer i denne korte artikel med gode råd til dig, som står med en produktionsvirksomhed og søger råd til, hvordan man sikrer de bedste vilkår.

Væskemåling

Arbejder du med væsker i din produktion, skal du sikre dig, at væskerne har den korrekte sammensætning af partikler. Det kan man nemlig ikke umiddelbart se på væsken, men med måleinstrumenter kan man hurtigt finde ud af, om det er den rigtige sammensætning. Arbejder du eksempelvis med vand, skal du sikre dig, at der er den rigtige flowmåling i vand, hvis det har betydning for dit produkt. Det kræver kvalitetsudstyr, men det er en investering værd.

Uddan dine medarbejdere i dit maskineri

Det dur ikke, at du er dybt afhængig af en stor maskine, hvis den ikke akut kan sættes tilbage i funktion. Du vil komme til at skuffe dine kunder, og de vil muligvis finde nye steder, hvorfra de kan købe et produkt som dit. Sørg derfor for, at du altid har ansatte på fabrikken, som ved, hvad der skal gøres for at fikse maskinen.

Kvalitetssikring

Måske det vigtigste element af hele din virksomhed. Folk forventer noget af dit produkt, og det dur ikke at sende produkter ud med defekter, fordi hvert køb gemmer på en personlig kundeoplevelse. Hav derfor folk ved dine bånd, som kan spotte disse defekte enheder og fjerne dem fra produktionen.