3 ting, du kan skræddersy til din unikke bolig

Man kan købe sig til mange ting, der ser ud på en bestemt måde fra start som standardløsning. Men hvis du gerne vil skabe noget helt unikt, skal du på jagt efter de skrå løsninger, som man ikke finder i ethvert hjem. Du kan gå på jagt i genbrug for at finde de alternative elementer, men du kan faktisk også hos mange virksomheder få skræddersyet efter behov.

Unikt drivhus til din unikke bolig

Har du en grund, hvor der måske ikke er plads til standardløsninger inden for drivhuse, eller vil du bare gerne have et drivhus, der skiller sig ud fra mængden? Det er faktisk muligt at bestille drivhusglas på mål, så du kan få en løsning, der ser ud lige, som du vil have det. Det kan være af praktiske årsager, men uanset hvad vil du få gæster og nabo til at måbe over det utrolige design.

Halvægge og murstykker

Noget, der virkelig kan få din bolig til at stikke ud, er, hvordan du sætter dine vægge op. Med halvvægge kan du få et element, som kan dække af på den helt rigtige måde uden faktisk at dække helt af. Det kan være ideelt ved et barområde eller, hvis sofaen skal stilles op ad noget i dit køkkenalrum.

Lille spejl på væggen der

Vi har alle en drøm om det store perfekte soveværelser, og der dur standardløsninger på spejle bare ikke. Få lavet dit spejl efter specialdesign og få lidt ekstra magi ind i soveværelset. Det behøves endda ikke koste alverden, og så har du noget, ingen andre har.