Søger du en skole med gode værdier?

Når man skal sende sit barn i skole, kan der være mange overvejelser og bekymringer der melder sig – f.eks. hvilke værdier skolen har, hvordan undervisningen foregår, hvor store klasserne er, undervisningens kvalitet og om ens barn nu også vil falde godt til. Det meste kan man ofte finde ud af på forhånd, men hvad skal man egentlig kigge efter? Et godt sted at starte er ved skolens værdigrundlag, hvor man kan se, hvordan skolen vægter den personlige og den faglige udvikling hos eleven, hvilket socialt miljø, der er og hvilket nøgleord, de underviser ud fra. Leder du eksempelvis efter en skole, hvor faglihed, social kompetence og personlighed er i højsædet, og holder du til på Sjælland, så bør du kigge nærmere på privatskole i Tølløse. Her går de nemlig op i at lære eleverne så meget som muligt, så de er godt klædt på til arbejde og videre uddannelse, de fokuserer på at eleverne lærer at tage ansvar for sig selv og andre, og så arbejder de med at udvikle elevernes personlige engagement. Alt sammen værdier, der vil hjælpe dem senere i livet.

Hvem kan gå på Tølløse Privat- og Efterskole?

Skolen har fire årgange, nemlig 7., 8., 9. og 10. klasse. 10. klasse har en klase på årgange, og de tre andre har hver især tre klasser per årgang. På skolen anser de 7. klasse for at være det første skridt i et 3-årigt forløb. Begynder man i 7. vil man være en af de yngste på skolen, men det bør ikke vække bekymring, de fokuserer nemlig meget på at særligt de unge elever får en god og tryg start – noget der blandt andet sikres ved en meget konsekvent holdning til mobning.

Hvis det lyder som nogle værdier, I kan stå inde for, så læs mere om deres åbent hus arrangement i september på deres website.