Bliv ambassadør for det sunde og aktive liv

Det er ingen hemmelighed, at en sund og varieret kost kan ændre ens liv. Det kan give mere overskud og livsglæde, og det kan åbne døre for et aktivt liv, som man aldrig havde turde drømme om.

Passionen for kost og ernæring er en motivationsfaktor for mange. Hvis du er en af dem, der drømmer om at dele din passion og motivere andre til et sundt og aktivt liv, så er en kostvejleder uddannelse lige noget for dig.

Uddannelsen som kostvejleder er en utrolig fleksibel en af slagsen: det kan nemlig foregå med almindelig tilstedeværelse eller online, så du kan uddanne dig, når det passer dig.

Alle undervisningslektionerne vil blive uploadet på nettet, så du kan tilgå lektionerne hvor og når som helst.

Få kendskab til formidling og målsætning

Uddannelsen er delt op i to levels. I det første level vil du få en dybdegående undervisning i den tekniske og bagvedliggende teori. Det vil handle om kroppens funktioner helt ned på celleniveau. Du vil lære om fordøjelse, energisystemer og meget mere.

I det andet level vil der være fokus på at bruge din ny-lærte teori i praksis. Det er her, hvor du vil lære, hvordan du kommunikerer din viden til dine klienter. Når man forstår af møde klienten, der hvor de er, er det nemmere at skabe motivation hos din klient.

Hvis du også ønsker at vide mere om mikro- og makronæringsstoffer, og hvordan man bliver en god ambassadør for sine medmennesker, så er denne uddannelse noget for dig. Her vil du lære om løsninger, trends og selvfølgelig kost i det hele taget.

Lær at formidle din viden på en forståelig måde og skab fantastiske resultater for dig selv og din klient.