3 tips til bedre kørsel

Vi bruger mange flere timer i bilen, end vi måske lige går og tror, og derfor kan der være overraskende meget livskvalitet at hente, hvis man opgraderer på den front. Vi har i denne artikel samlet tre bud på, hvordan du kan gøre kørslen bedre for dig og selv og andre – fordi det behøves faktisk ikke være så kompliceret eller dyrt igen.

Parrot håndfri

Først og fremmest skal du bruge kvalitet, da du hurtigt vil kunne mærke, hvis noget er under niveau. Med eksempelvis udstyr fra Parrot kan du blandt andet få en håndfri holder til din mobil, så du kan køre bil og snakke samtidig. Du vil undgå bøder, og du vil samtidig gøre trafikken mere sikker for alle involverede. Parrot er også leveringsdygtige på mange andre dele til bilen, der kan gøre din kørsel bedre.

Fartpilot

Fartpilot er særlig smart på de lange motorvejsture, hvor det godt kan være anstrengende at sidde med foden på speederen i flere timer i træk for at holde den samme fart. Med en fartpilot gør den arbejdet for dig, og din speederfod kan slappe bedre af. Hold dog altid foden på bremsen, da man aldrig ved, hvornår man får brug for den.

Automatgear

Hvis du ikke endnu har prøvet automatgear, så kan det godt føles underligt, den første tur du tager. Men det er faktisk også den eneste ulempe ved automatgear. Du slipper for gear, der sætter sig fast, og du behøves ikke frygte for, at børn og bekendte brænder koblingen af, fordi de ikke kender bilen. Det er ligesom at køre radiobil – og det er faktisk ret sjovt.