Skab en sundere arbejdsplads med frisk frugt fra Firma-frugt.dk

De fleste har hørt anbefalingen om at spise seks stykker frugt og grønt om dagen. Men i praksis er det de færreste der når det. Med frugtkurve og -kasser fra Firma-frugt.dk kan du gøre det nemmere for dine medarbejdere at tage et sundere valg.

Hen ad eftermiddagen sniger snacksulten sig ind på de fleste. Frokosten er for længst indtaget, og der er lang tid til fyraften. Klassiske løsninger er kage, müslibarer eller slik. Men selvom disse løsninger virker nemme, er de usunde at vælge i længden.

Hvis du sørger for, at der altid er frisk frugt på kontoret, er det nemmere at vælge. Du kan selv sammensætte frugtkurven, eller du kan vælge en blandet kurv med sæsonens frugter. Den tilpassede kurv er god, hvis du ønsker at undgå spild af mad og penge, fordi du kan tilpasse den til dine medarbejderes præferencer.

Garanteret friskhed og frugt af høj kvalitet

Frugten leveres lige til kontoret, ikke bare til døren. Du får tilknyttet en personlig chauffør, som tager sig af alle dine leverancer. Frugten leveres i kurve eller kasser, som chaufføren også afhenter, så de kan blive vasket og brugt igen.

Med en professionel leverandør skal du ikke tænke på at udvælge frugten eller undgå at støde eller mase den under transport. Du skal blot sætte tænderne i og nyde frugten, når den ankommer! Det er den absolut nemmeste måde at gøre hverdagen grønnere på, og en dejlig gave til dine medarbejdere.

Der tilbydes en lang række kurve, kasser og tilvalg hos Firma-frugt.dk. Du kan få kurve til både små og store arrangementer, til hverdag og til fest. Tag et kig på udvalget og bestil din første frugtkurv allerede i dag!