Sådan bygger du bedst maskiner til industrien

Arbejder du med produktion og specielle maskiner til daglig? Har din virksomhed et helt særligt produkt på dagsordenen, som kræver en helt særlig maskine? Du har mulighed for at bygge maskinen selv, men det kræver nogle unikke kompetencer – du kan derfor vælge at finde en samarbejdspartner, som sammensætter den helt rigtige løsning til dig.

Hvis du vælger at bygge selv

Dette er den hårde disciplin af de to nævnte muligheder, men samtidig også den billigste og den, hvor man er i størst kontrol over slutproduktet. Du har måske nogle helt specifikke tanker omkring, hvordan din maskine skal se ud, og hvad den skal kunne, og derfor er dette den klart mest anbefalelsesværdige løsning, hvis du har evnerne til at bygge selv.

Byg op fra bunden med de rigtige moduler og eksempelvis aluminiumsprofiler, som giver dig en enorm fleksibilitet i forhold til, hvordan den færdige maskine skal ud. Med svejste stativer er du tvunget ud i en løsning, der måske ikke passer dig. Og så kan det jo være ligegyldigt.

Hvis du får det gjort udefra

Brug god tid på at finde en samarbejdspartner, der har de rigtige kompetencer til jeres projekt. I skal have en maskine, som bliver afgørende for jeres produktion, så derfor er det afgørende, at I er på bølgelængde med producenterne. Forvent at investere en del tid og en del penge projektet.

Du har nogle grundlæggende tanker om, hvad maskinen skal kunne, og hvordan den skal bruges. Beskriv meget nøje disse tanker, så jeres partner får et indblik i, hvad det præcist er, som I skal bruge. De har nogle kompetencer, som kan identificere udfordringerne og finde løsninger på dem, inden de opstår.